Που βρισκόμαστε

Αν μια τοποθεσία μπορούσε να προσφέρει θάλασσα με τα χαρακτηριστικά λίμνης, βουνό καλυμμένο από πυκνό δάσος και εννέα μοναδικά νησάκια, ορατά από την ακτή, σίγουρα θα έμοιαζε με επίγειο παράδεισο. Ένας τέτοιος παράδεισος κρύβεται στη Βουρβουρού και βρίσκεται 110 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο στη χερσόνησο της Σιθωνίας στη Χαλκιδική. Η Βουρβουρού, που έχει συμπεριληφθεί στο Ευρωπαϊκό οικολογικό δίκτυο Natura, από την πρώτη στιγμή γεμίζει τη ματιά με ποικίλες εικόνες και ηρεμεί τον επισκέπτη με τη φυσική της γαλήνη.

Ένα από τα ομορφότερα αξιοθέατα της περιοχής είναι το σύμπλεγμα των νησιών που βρίσκεται στα ανοιχτά του κόλπου της Βουρβουρούς. Μία από τις δυνατότητες που σας προσφέρει η περιοχή είναι να τα επισκεφτείτε κάνοντας βαρκάδα σ το Διάπορο, το μεγαλύτερο από τα εννέα νησιά της Βουρβουρούς, που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από τον οικισμό, ενώ μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις νησίδες και τους κολπίσκους της γύρω περιοχής. Εκεί θα δείτε τα πιο καθαρά και γαλαζοπράσινα νερά της Μεσογείου και παράλληλα θα ανακαλύψετε τις πιο απόκρυφες ακρογιαλιές της Χαλκιδικής .
Από τον Μάιο του 2018, η «On Waves Boat Rental» σας περιμένει στην πανέμορφη Βουρβουρού και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Μπάρα , τριακόσια μέτρα αριστερά πριν την είσοδο της Βουρβουρούς. Σε μία πανέμορφη παραλία με εύκολη πρόσβαση, μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου, και άνετο parking, οι άνθρωποι της «On Waves» είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας προσφέρουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μικρές ημερήσιες κρουαζιέρες στην γύρω περιοχή με άνεση και ασφάλεια.

Ας μιλήσουμε!

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με τα σκάφη μας; Είστε έτοιμοι να κάνετε κράτηση; Καλέστε στο +30 697 39 79 529 ή στο +30 697 55 78 317 και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση online 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Για άλλες ερωτήσεις, στείλτε μας email στο info@onwaves.gr.

Επικοινωνήστε Μαζί μας
  Επικοινωνία

  Οδός
  Θέση Μπάρα – Βουρβουρού,  Τ.Κ. 67038
  Σιθωνία – Χαλκιδική

  Τηλέφωνο
  +30 697 39 79 529