Ελληνικά English
Θέση Μπάρα - Βουρβουρού, Τ.Κ. 67038 Σιθωνία - Χαλκιδική

Be your
Own
Captain
Boat Rentals
Chalkidiki
Enjoy your
day on
Boat
Fun and
Adventure Awaits
Summer fun is well within your reach,
and in your budget.

Ποιοι είμαστε

Η αγάπη μας για τη φύση και τη θάλασσα σε συνδυασμό με την εμμονή μας για αναζήτηση νέων προορισμών, μας οδήγησε στη δημιουργία της “On Waves Boat Rental”.  Πρόκειται για μια νέα επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενοικίασης σκαφών αναψυχής. Με σύσταση το 2018 και έδρα την Βουρβουρού Χαλκιδικής, η “On Waves” μπήκε δυναμικά και καινοτόμα στον χώρο της ενοικίασης σκαφών αλλάζοντας τα δεδομένα.
Η περιήγηση με σκάφος στο σύμπλεγμα των νησιών της Βουρβουρούς, συνίσταται από κάθε τουριστικό οδηγό της περιοχής και είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις ομορφότερες εμπειρίες που μπορεί κάποιος να ζήσει κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην περιοχή.
Οι προτάσεις και οι επιλογές πολλές, ωστόσο η ασφάλεια και η συνέπεια δεν είναι πάντα δεδομένες. Η “On Waves” με έντονο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη, αλλά και με απόλυτη συνέπεια λόγων και έργων, ξεχωρίζει και διακρίνεται για τις υπηρεσίες που παρέχει. Τα σκάφη μας ολοκαίνουρια και εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μέσα παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, ενώ ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά για την άνεση και την αισθητική τους. Το προσωπικό μας έμπειρο,  φιλικό και με ευχάριστη διάθεση, βρίσκεται πάντα εκεί για να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη και να σας διασφαλίσει μια ευχάριστη ημερήσια κρουαζιέρα με εσάς στην θέση του καπετάνιου, ακόμη και αν δεν έχετε δίπλωμα. Μια επίσκεψη αρκεί για να καταλάβει κανείς τη διαφορά.
Άλλωστε, η “On Waves” εμπειρία ξεκινάει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθεί κάποιος στον χώρο μας!

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της “On Waves Boat Rental” περιστρέφεται γύρω από τον πελάτη και έχει ως γνώμονα την μεγιστοποίηση της απόλαυσής του. Καθώς όλοι μας καθημερινά ζούμε σε φρενήρεις ρυθμούς και η ζωή μας γίνεται όλο και πιο απαιτητική, ο χρόνος για ξεκούραση ή για διακοπές γίνεται ολοένα και λιγότερος, ολοένα και πιο πολύτιμος. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που τόσο ο χρόνος όσο και τα χρήματα που έχουμε διαθέσει στα πλαίσια της διασκέδασης μας, έχουν απαξιωθεί.
Η “On Waves Boat Rental” λοιπόν με απόλυτο σεβασμό στην ανάγκη του καθενός για ευχάριστες διακοπές, για ξεκούραση και ηρεμία, έχοντας ευχάριστη διάθεση και μέσα σε ένα πολύ φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον, έχει ως σκοπό να προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση σε όλους εσάς που θα της εμπιστευθείτε τον πολύτιμο χρόνο των διακοπών σας.
Με εσάς στο επίκεντρο, οι άνθρωποι της “On Waves Boat Rental” είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να έχετε μια από τις πιο απολαυστικές μέρες των διακοπών σας, που σίγουρα θα σας μείνουν αλησμόνητες, κάνοντας εσάς χαρούμενους και εμάς υπερήφανους που συμβάλλαμε έστω και λίγο σ’ αυτό.
Εφοδιαστείτε λοιπόν με την καλύτερη σας διάθεση, πάρτε την παρέα σας και σας περιμένουμε στην πανέμορφη Βουρβουρού για ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτο εκπλήξεις!!