Υπηρεσίες

Η “On Waves Boat Rental” έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι σε θέση να σας παρέχει μια σειρά υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, προκειμένου η ενοικίαση του σκάφους σας να γίνει μια πραγματική απόλαυση.

  • ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ 9:00-17:00 (ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ): Η ολοήμερη ενοικίαση βάρκας σας προσφέρει τη δυνατότητα να περάσετε μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα. Είναι η μόνη επιλογή που σας διασφαλίζει ότι θα έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να εξερευνήσετε κάθε γωνιά του άγνωστου αυτού νησιού της Διαπόρου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής μας. Ερημικές παραλίες για ηλιοθεραπεία, μικρά νησάκια για όσους αγαπούν το snorkeling, πολυσύχναστα beach bars για όσους δεν θέλουν να τα αποχωρηστούν, γραφικά λιμανάκια με εστιατόρια για όσους θέλουν να απολαύσουν το γεύμα τους κατά τη διάρκεια της ημέρας και μια πανέμορφη ακτογραμμή με απαράμιλλη ομορφιά και αμμουδερές παραλίες είναι ολα έτοιμα να σας υποδεχτούν και να σας φιλοξενήσουν, προσθέτοντας μαγικες ψηφίδες στο παζλ των καλοκαιρινών σας διακοπών.
  • ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ 9:00-13:30 : Η υπηρεσία αυτή δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες οικογενειών με μικρά παιδιά ή όσων έχουν ανάγκη ξεκούρασης το μεσημέρι, ατόμων που επιθυμούν να αποφύγουν την όποια έκθεση στον ήλιο και στη θάλασσα κατά τις μεσημεριανές ώρες, για όσους έχουν ξαναεπισκεφτεί το νησί και θέλουν να πάνε σε συγκεκριμένους προορισμούς. Είναι η επιλογή που προσφέρει αρκετό χρόνο για περιήγηση σε όλη την περιοχή, με κάπως συντομότερες στάσεις για κολύμπι.
  • ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ 14:00-19:00: Η συγκεκριμένη υπηρεσία φτιάχτηκε για αυτούς που θέλουν να απολαύσουν τον πρωινό ύπνο των διακοπών τους, για όσους θέλουν να ξενυχτήσουν το προηγούμενο βράδυ ή για όσους έρχονται από πιο μακρινές περιοχές. Ο χρόνος και σ’ αυτή την περίπτωση είναι ικανός ώστε να απολαύσετε όλες τις ομορφιές της Διαπόρου, να κάνετε ηλιοθεραπεία και να κολυμπήσετε στα τιρκουαζ νερά του νησιού.
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥ: Η παρούσα υπηρεσία προσφέρεται μόνο στην πρωινή και στην απογευματινή ενοικίαση. Παρότι ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗ για να μπορέσει κάποιος να οδηγήσει τα σκάφη μας, υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την κρουαζιέρα τους χωρίς έγνοιες. Για εσάς λοιπόν, και κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας, η On Waves διαθέτει έμπειρους χειριστές που μπορούν να σας συνοδεύσουν και να σας ξεναγήσουν σε όλη την περιοχή.
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ: Η υπηρεσία αυτή διατίθεται κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας και σας παρέχει τη δυνατότητα να μεταβείτε σε συγκεκριμένη παραλία του νησιού που είτε θα σας προτείνουμε, είτε θα μας υποδείξετε σε προκαθορισμένες ώρες αναχώρησης και επιστροφής.
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ: Επειδή οι ομορφιές του τόπου μας δεν περιορίζονται στη Βουρβουρού, η εταιρία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στο Βόρειο Αιγαίο με τα ιστιοπλοϊκά μας σκάφη, με skipper ή χωρίς. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε μονοήμερα ή ταξίδια περισσότερων ημερών στις καλύτερες τιμές και με την εγγύηση ποιότητας της On Waves

Ας μιλήσουμε!

Έχετε μια ερώτηση σχετικά με τα σκάφη μας; Είστε έτοιμοι να κάνετε κράτηση; Καλέστε στο +30 697 39 79 529 ή στο +30 697 55 78 317 και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση online 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Για άλλες ερωτήσεις, στείλτε μας email στο info@onwaves.gr.